PRESSE

Pressemeddelelser:
November 2004: Kampagnen for "smart lingeri til store barme" fortsætter

Presseklip:

17. Aug.2006 Berlingske "dato" taler med LACE:
Danske kvinder har fået større og mere velklædte bryster. For ti år siden hang F-skåle kun i specialbutikker, men i dag har også de gængse mærker som Triumph Bh-er, der går helt op til F-skål. Udvalget er også vokset, så tidligere tiders mormor-Bh'er er skiftet ud med blonder og balconette-udskæringer, også i de store kollektioner.

Danske kvinder, og dermed også deres brystmål, er gennemsnitligt blevet en størrelse større over de sidste ti år. Men skålstørrelserne, der efterspørges, er mere end en skål større end for ti år siden. Silikone-eksplosion? Det mener Charlotte Maj Leerskov fra lingeri-kæden Lace, der er specialiseret i undertøj til store barme, ikke.

"De bryster, som vi ser i butikken, er meget naturlige. Det er de færreste af dem, der får lavet bryster, der får dem lavet meget store. Jeg tror snarere forklaringen er, at kvinderne er blevet mere opmærksomme på at vælge den rigtige BH - det betyder ofte en mindre omkreds og en større skålstørrelse," forklarer hun.

17.8.2006 
29. maj 2005 "Brysternes ABC" i Ekstra-Bladet
Flash! magasinet havde søndag d. 29. maj 2005 et dobbeltopslag om "Brysternes ABC" med LACE som faglig konsulent.
30. dec. 2004 Strømper ... LACE blindtester i Jyllands-Posten!
Den 30. december 2004 var LACE's indehaver, Charlotte Maj Leerskov, faglig konsulent på en stor artikel om strømper i Jyllands-Posten - skrevet af journalist Bettina Sønderskov. Få et par af vores strømpetips her. Samtidig har vi lagt et par af vores bedste kvalitetsstrømper i Internetbutikken.
Maj 2004 Omtale i magasinet Forældre & Børn: Amme-BH'er
"Langt over halvdelen af alle danske kvinder har puttet deres bryst til hvile i en bh, der ikke passer optimalt til deres form eller størrelse, vurderer Charlotte Maj Leerskov, som ejer Lace Lingeri i Århus."
"Men ét er at finde en bh, når dine bryster har normale dimensioner. Rigtigt svært bliver det, når du er gravid eller skal amme. Så oplever du nemlig, at din barm vokser med en eller flere skål-størrelser."
"Det er ufatteligt vigtigt, at din bh sidder rigtigt. Uanset om det er en almindelig bh eller en amme-bh. Under graviditet og amning kan dine bryster vokse helt op til tre skålstørrelser. Som regel forbliver omkredsen om ryggen dog den samme, forklarer Charlotte Leerskov"
"Hun oplever tit, at nybagte mødre automatisk køber deres amme-bh'er med større omkreds i stedet for at gå et nummer op i skålstørrelse. Med det er sådan, at bryster består af fedt og kirtelvæv - og ingen muskler. Derfor kan bryster hverken trænes eller motioneres til at ændre udseende - eller position. Derimod kan en god bh modvirke tyngdekraftens triste nedadgående tendens og holde varmen fastere i længere tid."
"Generelt kan man sige, at jo større din barm er, desto mere støtte har du brug for. Derfor bør bh'en være lavet af et fast stof, der giver sig minimalt, når du hiver i det. Faktisk bør barmen kunne holdes oppe af ryggens stof, så skuldrene bærer så lidt som muligt. Få du dybe furer i skuldrene, har din bh en forkert størrelse, siger Charlotte Maj Leerskov".
"Din bh, hvad enten det er en almindelig bh eller en amme-bh, skal sidde vandret om livet under brystet og så fast, at den ikke kan krybe de karakteristiske 10 cm op ad ryggen, hvorfra du skal hive den ned hele tiden".
"Husk også, at skålene skal passe præcis til dine brysters facon. Passer de ikke, og kan skålene heller ikke nå helt ind til kroppen, kan det virke som om, der er noget galt med afstanden rundt om kroppen. Og så kommer mange kvinder til at vælge en større omkreds. Men så er denne model bare ikke den rigtige løsning, mener bh-eksperten.
Forældre og Børn. Maj 2004. www.fogb.dk

Se vores amme-bh'er på nettet

Marts 2004 Omtale i magasinet BAZAR: "D-E-F-G"
"Det er ikke 75F, der er størst udvalg i, når man går på udsalg. Det danske firma Lace har specialiseret sig i lækkert undertøj i skæve og/eller store størrelser. Undertøjet forhandles både over nettet og via postordre ...". Bazar, nr. 3 - 2004. www.bazarmag.dk
April 2003 SE OG HØR omtaler LACE på bryllupsside.
"Hvorfor slutte festen, når gæsterne er gået hjem? Køb det frække bryllupsundertøj på www.lacelingeri.dk". Sådan skriver SE OG HØR d. 10. april 2003 under rubrikken NET-Extra, der satte fokus på "bryllupstid" og valgte at omtale LACE som eneste lingeriudbyder. Tak for tilliden - vi vil gøre vores bedste for at leve op til det.
Jan. 2003 Bryllupsmesse, på TV2.
LACE deltog på årets bryllupsmesse i Århus, søndag d. 19. januar. Se vores store brudeudvalg her (A-F skål). På messen medbragte vi levende model, der både på standen og på modeshowet præsenterede spændende brudeserier i alle prislag. Se indslaget fra TV2. Eller læs omtale i JP Århus. Husk at dit undertøj til brudekjolen bør købes før du får kjolen syet til, så det hele passer perfekt sammen. Bryllupsside
Nov. 2002 November 2002 i MetroXpress:
"BH til kvinder med store bryster.  Danske kvinders bryster bliver større og større. Derfor har Lace Lingeri besluttet at åbne en internetbutik med kendte BH-modeller helt op i størrelse H, som sjældent føres i butikkerne. Overvægt, hormoner og brystforstørrende operationer nævnes som nogle af årsagerne til de voksende mål. Det oplyser TV2 Østjylland. Se også www.lacelingeri.dk."
Okt. 2002 31. oktober 2002 på TV2:
TV2/Østjylland var  på besøg hos LACE i Veri Center for at lave et indslag om smart lingeri til store barme: "Kvinder med store bryster oplever at udvalget i frækt undertøj ikke er ret stort". Klik her for at se omtalen fra TV2's net-tv.
Aug. 2002 bazar-08021a.JPG (53624 byte)August 2002 i månedsmagasinet BAZAR:
LACE Lingeri anbefales i et læserbrev (s.107). "Nu kan I stoppe med at fortvivle og smide bedstemorbrynjerne ud! Her er løsningen. Efter at have været i syv lingeri-butikker uden at finde, hvad jeg søgte, gik jeg i desperation på nettet og fandt dette: www.lacelingeri.dk Fantastisk. Masser af lækre blonder i min størrelse - og alle prisklasser! Kærlig hilsen 70D." Se klip. 
Marts 2002 27. marts 2002 i DR1's DAHLS SEERSERVICE:
LACE-indehaver Charlotte Maj Leerskov hjalp i DR-studiet en ung pige med stor barm med den rette BH-rådgivning.
Marts 2002 21. marts 2002 i månedsmagasinet IN: "Stor BH-guide" 
"Lace Lingeri har specialiseret sig i smart lingeri til store barme! Katalog kan bestilles på lace@lacelingeri.dk eller på tlf.: 70.21.10.84". side 95.
Dec. 2001 wpe1.jpg (59272 byte)1. december 2001 i Århus Stiftstidende:
"Voldsom trængsel og alarm": 
"Mor, hun bevæger sig! Den lille dreng blev som mange andre meget forbavsede og morede sig, da de opdagede den levende model, Natasja, i lingeriforretningen Triumph ved Reginakrydset. Foto: Jens Thaysen."
Copyright: www.stiften.dk
Nov. 2001 11. november 2001 i Jyllands-Posten:
"Smukke sild med gåsehud":
"Charlotte Maj Leerskov åbnede i går sin tredje lingeri-forretning i Århus med et udendørs mode-show. Fire meget smukke kvinder fra Århus Modelbureau frøs med anstand og gåsehud, da de i går viste sig fra deres flotteste side kun iført forførende lingeri under et modeshow på gågaden i Århus. Af KAY RASMUSSEN.
Copyright: www.jp.dk
Nov. 2001 4. november 2001 i Politiken:
"Big mamas ..." (positiv omtale af "smart lingeri til store barme")
Maj 2001 Maj 2001 på DR1:
ROFL Udsendelsen var optaget i LACE, Veri Center.
Nov. 2000 18. november 2000 i Fyns Stiftstidende:
Rosende omtale af nyt specialkatalog til store barme
1998 1998 i DR1's Rene Ord for Pengene.
Udsendelsen var optaget i LACE, Frederiksgade 2.

 

    Gå til forside        e-mail: lace@lace.dk